w3c

w3c

Qio Eins A-8 2022
    
  • Qio Eins A-8 2022

Qio Eins A-8 2023

17472
€ 3.199,00
Qio Eins A-8 2022

Qio Eins A-8 2023

€ 3.199,00

w3c

Kleur :
Accu :
Hoeveelheid:
Product is beschikbaar met verschillende opties

Gemaakt om het dagelijks leven efficiënter te maken, alleen of met het gezin: De nieuwe QIO "EINS A-8". De e-compact fiets is de ideale oplossing als u een vervoermiddel zoekt voor in de stad, om uw kinderen naar de kleuterschool te brengen, om boodschappen te doen, of als u met het hele gezin de natuur in wilt. Het hoogtepunt: De "EINS A-8" is zo ontworpen dat u hem comfortabel kunt opbergen in een kleine flat of in een kleine kelderruimte.

Uitgerust met de BOSCH "Active Line" motor wordt u tijdens uw tochten altijd harmonieus en evenwichtig aangedreven. Dankzij zijn positionering in het trapasgebied en in combinatie met de 20'' wielen is de fiets prachtig wendbaar en overtuigt door zijn natuurlijke rijstijl. De motor wordt aangedreven door het 400 Wh "PowerPack", dat zich op de stoelsteun bevindt en daar gemakkelijk kan worden weggehaald als je het wilt opladen. De 8-speed SHIMANO "Nexus" naafversnelling is er voor de fijnafstelling van de aandrijving, die bovendien bijzonder onderhoudsarm is.

Een bagagedrager is een must voor alledaagse fietstochten. Voor de "EINS A-8" hebben de ontwikkelaars van QIO gekozen voor een MIK HD-systeemdrager, waaraan alle manden en tassen met een bijbehorend klikmechanisme en kinderzitjes kunnen worden bevestigd.

Voor ergonomisch rijden kan de zadelpen zonder gereedschap in hoogte worden versteld. Net als de BY.SCHULZ stuurpen, die dankzij de "Speedlifter Twist"-functie zelfs 90° kan worden gedraaid, zodat u de fiets in de kelder of op de flat kunt parkeren om ruimte te besparen. Samen met het LED-verlichtingssysteem, de zijstandaard en de spatborden is de "EINS A-8" de ideale e-bike voor iedereen die de fiets graag gebruikt als vervanging van een auto in de stad en niet veel ruimte heeft, of voor iedereen die gewoon een e-compacte fiets wil - tegen een instapprijs.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)

17472
0 Items

Datasheet

Gewicht
26,25 Kg
Frame
Aluminium
Vork
BY.SCHULZ "SDS" 70 mm, 7°, 31,8 mm
Remmen
hydraulische schijfrem
Versnelling
SHIMANO "Nexus", 8-Gg.
Derailleur achter
Uitval van schuifregelaar
Motor
BOSCH "Active" middenmotor, 36 V, 250 W nominaal continu vermogen
Aandrijving
Bosch Active Line
Display
BOSCH, "Intuvia " 4-Stufen, Remote Control, Schiebehilfe