Deze winkel maakt gebruik van cookies en andere technologieën, zodat we kunnen verbeteren uw ervaring op onze sites.

Algemene voorwaarden online reservatie
Van zodra je een online reservatie hebt aangemaakt, komt een medewerker van Bikemie in actie. Het is onze ambitie om je reservatie binnen de 45 minuten te verwerken. Belangrijk! Als je geen mail ontvangen hebt met de bevestiging van een succesvolle reservatie, zal er ook niets klaar liggen voor jouw bij Bikemie. Wacht daarom altijd om naar de winkel te komen tot je een reservatiebevestiging ontvangen hebt. Heb je deze bevestigingsmail ontvangen, dan ligt het gewenste artikel enkele dagen voor je gereserveerd op een aparte plaats in de winkel. Je krijgt voor het aflopen van de reservatieperiode een herinneringsmail. Indien de reservatie dan nog niet werd afgehaald, zal het geannuleerd worden en komt de voorraad terug beschikbaar in de winkel. Hiervan krijg je ook een melding per mail.

(!) Gelieve altijd je reservatiebevestiging mee te nemen op papier of op je smartphone. Dit zal ervoor zorgen dat je sneller geholpen wordt door een winkelmedewerker en zo vermijd je opzoekingswerk aan de kassa.

Wat als een E-reservatie niet mogelijk is?
Het kan altijd eens gebeuren dat er een item net verkocht is, niet in goede staat verkeert of door een voorraadprobleem niet aanwezig is. In dit geval ontvang je binnen de 24u van Bikemie de melding per mail dat het artikel niet voor jou gereserveerd werd.

Ik wil zelf mijn reservatie annuleren.
Indien je de reservatie wil annuleren, kan dit telefonisch of per email met vermelding van naam en ordernummer.